Ekip Çalişmasi, Atlas Copco Maden Tekniği Türkiye'ye Muhteşem Sonuçlar Getiriyor

Feb 15, 2017 10:30 AM ET

*/

To read in english CLICK HERE

Atlas Copco Maden Tekniği (MR) Türkiye'de; uzman olduğumuz konu satış yapmak olsa da, bir şirketin hayati önem taşıyan varlıklarının satamayacağınız unsurlar - yani kurumsal yapınız, kültürünüz, itibarınız, değerleriniz ve çalışanlarınız- olduğuna inanırız. Şirketimiz, ekip bilincini benimsemiş bir motivasyonla çalışan takım üyelerinden oluşur. Başarılı olmak ve başarıyı sürdürmek için, ekibin her üyesi organizasyonumuzun ortak hedefi doğrultusunda çalışır. Yüksek performanslı ekipler kurabilmek için şart olan aidiyet duygusunu sağlamaya odaklanırız ve güçlü bir ekip çalışması, başarılı kazançları ve olumlu sonuçları doğal olarak beraberinde getirir. 

2016 yılı boyunca; madencilik sektörü türlü zorluklarla karşılaşmasına rağmen, Atlas Copco Türkiye MR ekibi, pes etmeyen ve sıkı çalışmayı sürdüren bir iş yaklaşımının muhteşem sonuçlar doğuracağını bir kez daha kanıtladı. 

MR Türkiye Ağustos 2016'da, Kuzey Marmara Otoyol projesinde kullanılmak üzere Limak İnşaat’tan SmartROC yerüstü delici makineler için toplu bir paket sipariş aldı. Delici makineler, İstanbul'un Üçüncü Boğaz Köprüsü ile Anadolu yakasını birbirine bağlayacak bu yollarda; taş ocağı uygulamaları, şev kesme ve sağlamlaştırma, kaya bulonlama gibi çeşitli uygulamalar için kullanılacak. SmartROC yerüstü deliciler, dünyada bu sınıfta yeralan en yüksek teknoloji ve emniyet standartlarının yanısıra en iyi yakıt verimliliği ve delik kalitesi sunuyor. Limak İnşaat; geçen yıl bir baraj projesinde kullandığı aynı model Atlas Copco delici makinelerin tatminkar performansından ve Atlas Copco ile olan işbirliğine olan güveninden dolayı,  bu projede de aynı makinalarla ve markamızla çalışmayı tercih etti. 

Biz; bu otoyol projesi için sipariş hazırlıkları ve teslimat planları yaparken, diğer bir prestijli proje için,  (“Dünya’nın en büyük havalimanı” İstanbul’daki 3. Havalimanı Projesi) inşaat sürecini hızlandırmak üzere, yüklenici firma IGA’dan Kasım 2016’da önemli miktarda Atlas Copco FlexiROC D65 yerüstü delici makine siparişi aldık. Dünyada en yoğun havayolu trafiği üslerinden biri olan ve Avrupa ile Asya arasındaki geçiş köprüsü görevini üstlenen İstanbul’daki bu projenin ilk fazı 2018 yılının ilk yarısında açılacak.  Delici makineleri, bu yılın başından itibaren hızla sevk etmeye başladık. FlexiROC D65; delme operasyonlarında (büyük ölçekli maden ve taş ocağı işletmeleri) üretkenlik ve sağlamlığıyla fark yaratan ve yeni bir bakış açısı getiren, kuyu dibi delme metoduyla 203 mm çapına kadar delik delme kabiliyetli yerüstü deliciler olarak biliniyor.    

MR ekibi; her yıl yaptığı yıl sonu toplantısını planlarken, toplantının "kutlanacak başarılar" listesine iyi bir haber daha eklendi. Ekip, Türkiye'nin en önemli madencilik ve inşaat şirketlerinden olan Cengiz Holding A.Ş.'den; bakır madeni, tünel ve kara yolu projelerinde kullanılmak üzere  22.2 milyon Euro (210 milyon İsveç Kronu) değerinde bir sipariş aldı. Ekipman; altın, gümüş ve bakır konsantrasyonu içeren yeni bir maden olan Cerattepe'de, mevcut bakır madeni Küre'de ve Adıyaman'daki yeni bakır madeninde kullanılacak. Cengiz İnşaat aynı zamanda, kuzeydoğu Türkiye'de yapılmakta olan yeni Zigana Tüneli'nin havalandırma kuyuları için Raiseboring makinesi (baş yukarı delme makinesi) ve Kuzey Marmara Otoyolu için 8 adet Boomer L2D (yer altı delme makinesi) siparişi de verdi.

“Yüksek hedeflerimiz ve başarma arzumuz var. Ekip olarak “İyi olan bir şey, hiçbir zaman yeterince iyi değildir.” bilinciyle hep daha ileriyi hedefliyor ve o hedefe doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Ekibimin daima daha ileriye, daha hızlı bir şekilde gitmek ve daha iyi olmak için sınırları zorladığını gözlemleyebiliyorum.” diyen Maden Tekniği İş Alanı Genel Müdürü Erdem Tüzünalp sözlerine şöyle devam etti: “Enerjilerini; müşterileri memnun etmeye, sorumluluk almaya ve iş için doğru olanı yapmaya odaklıyorlar. Konuşmak yerine yapan, başaran insanlardan oluşan bir ekibin liderliğini yaptığımı görmek benim için çok etkileyici ve tatmin edici. Kendileri olmaları, diğerlerinin fikirlerine açık olarak sorunları tartışarak çözmeleri, ekip çalışmasının önemini fark etmeleri ve sürekli üstün başarı sergilemek adına motive olmaları için onları daima teşvik ediyorum.”

Daha fazla bilgi için:

Duygu Evrankaya, Kıdemli Kurumsal İletişim Profesyoneli

Telefon: +90 (0)216 581 0579

Fax: +90 (0)216 581 0479

Email: duygu.evrankaya@tr.atlascopco.com
 

Atlas Copco Türkiye; Kompresör Tekniği, Maden ve Kaya Kazısı Tekniği, İnşaat Tekniği ve Endüstriyel Teknik İş Alanları için çalışan 330 kişilik satış, pazarlama ve servis ekibi ve İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa gibi Türkiye’nin en önemli şehirlerinde yer alan satış ve servis merkezleriyle hizmet vermektedir. 

Daha fazla bilgi için: +90 216 581 0581 

Atlas Copco Türkiye  website sini ziyaret edin.

Atlas Copco Türkiye’yi sosyal medyada takip edin: Facebook, Twitter , Linkedin.